Ciorba usoara de legume

de simona72 in Ciorbe, 8 Mar 2013 | 14067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • supa de pui sau grasime de la un pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 morcovi
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • vasole galbena tubulara la borcan sau congelata
  • un fir apio sau o felie de telina
  • taitei de supa sau alte paste mici
  • sare
  • o lingurita maggi secretul gustului
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • patrunjel
  • marar
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri mari de smantina
  • 2 linguri mari de iaurt sau o cutie mica
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba usoara de legume:

Daca avem supa de pui atunci o folosim pe aceea , daca nu punem grasime de pui la foc si o lasam sa fiarba 30 minute. Intre timp taiem toate legumele ca pt ciorba si le calim in putin ulei de masline pina acestea s-au inmuiat.

Dupa ce am limpezit supa de pui adaugam legumele calite, le mai lasam 30 minute pe foc sa fiarba, condimentam cu sare si maggi secretul gustului si zeama de lamaie.

Oprim focul si lasam sa se odihneasca 5 minute.

Amestecam galbenususrile cu smantina si iaurt, punem cite putin din ciorba fierbinte peste galbenusuri, le subtiem si le adaugam in ciorba. Patrunjel si marar proaspat tocat marunt sau alta verdeata ce va place.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba usoara de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida cu carne de porc