Ciorba taraneasca de vacuta

de cristeena20 in Ciorbe, 22 Noi 2012 | 9391 vizualizari

 

Aceasta supa cred ca este cea mai apreciata in Romania...pentr mine este si cea mai buna.

 

INGREDIENTE

  • - Carne de vitel (cca 300 gr)
  • - legume (3 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina mica, ardei gras, fasole verde pastai, conopida, mazare verde, 3 cartofiori, 2 rosii, o bucata de varza, 1/2 ceapa; o bucata de praz )
  • - suc de rosii
  • - frunza de telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Carnea de vitel o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare (eu am fiert-o 15 minute in cucta)

Pregatim legumele. Ciorba este ff gustoasa daca are o amre varietate de legume. Din lista pe care am scris-o nu am avut radacina de patrunjel si de telina (aici nu se gasesc) , in rest am pus din fiecare cate putin. 

Cand carnea e fiarta, moale, aduagam pe rand- ceapa, prazul taiate marunt, morcovii cubulete si restul radacinoaselor, fasolea verde, mazarea, ardeiul. frunza de telina intreaga.

Dupa 10 minute, adaugam cartofii, conopida, rosiile decojite si taiate cubulete, varza taiata marunt. 

Cand toate legumele s-au fiert gustam de sare, eventual adaugam putin ardei iute  si apoi suc de rosii dupa gust , cat sa fie maia crisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

22.11.2012, 17:46

gustoasa

cristeena20 1

23.11.2012, 12:02

da..iarna as manca doar supe si ciorbe..daca e frig.

babi5 1

20.08.2013, 07:27

buna tare si potrivita pentru acest timp ;x

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta