Ciorba de vacuta

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 2 Apr 2020 | 3439 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, consistenta si savuroasa. Ca la restaurant! Sau poate chiar mai buna. ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei gras
  • 4 cartofi
  • 250 ml sos de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 maini de taitei
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea se pune la fiert, dupa vreo 20 de minute se spumeaza.
Se lasa sa fiarba in continuare cam 1 ora.
Intre timp se pregaresc legumele. Morcovii, ceapa, telina se curata, se spala si se taie cubulete.
Se adauga in oala si se lasa la fiert in continuare pentru cam 30 de minute.
Se pregatesc cartofii si ardeii. Se curata, se spala. Cartofii se taie cubulete, ardeii se taie cubulete se adauga la ciorba.
Se adsuga condimentele sare, piper, cimbru si sosul de rosii.
Dupa aproximativ 10 minute se adauga taiteii.
Iar la final patrunjelul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare