Ciorba radauteana a la Gaby_d

de Micutza Luana in Ciorbe, 13 Apr 2014 | 5206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o telina
  • un pastarnac
  • 4 morcovi
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 foi de dafin
  • o crenguta de cimbru
  • 300 gr smantana
  • 4 galbenusuri
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana a la Gaby_d:

Intr-o oala de pun circa 4 litri de apa la fiert impreuna cu legumele, pieptul de pui si vegeta .

Cand s-au fiert se strecoara iar in zeama rezultata se pune pieptul de pui taiat fasii si se pune din nou la foc .

Intr-un castronel se amesteca smantana cu galbenusurile si putin cate putin din ciorba .

Ciorba se da de pe foc si adaugam smantana incet pentru a nu se branzi, apoi se pune din nou la foc mic .

Intr-o craticiora calim un morcov dat prin razatoarea mica si strecuram zeama in ciorba (mi-e nu imi place sa adaug si morcovul) .

Se adauga usturoiul pisat, sare, piper si otet dupa gust .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana a la Gaby_d" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana cu pui