Ciorba de burta

de mamaica in Ciorbe, 11 Oct 2010 | 11422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 kg burta de vaca
  • un os de vita
  • 250g smantana
  • otet dupa gust
  • o capatana de usturoi
  • sare piper
  • 4 galbenusuri de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Dupa ce a fost burta spalata bine o mai lasam cam 30 min in apa rece cu otet ca sa-i mai ia din miros ,dupa care o punem la fiert impreuna cu osul de vita ,dupa 30 min  adaugam si legumele curatate dar intregi ,

le lasam sa fiarba toate la foc moderat ,

cand s-au fiert scoatem legumele si burta

burta o taiem fasii si o punem inapoi in oala dupa care intr-un castorn adaugam smantana ,galbenusurile de ou ,otetul ,usturoiul si le amestecam bine

cand s-au incorporat bine le aduagam in zeama de vita usor si mestecand fara incetare ,cand s-a incorporat toata mai lasa sa fiarba cateva minute pana da in cloct dupa care o stingem

putem adauga la fiecare farfurie gogosar acru taiat felii pentru a-i dau un aspect mai placut

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza de Bihor