Rețetă de ciorbă rădăuțeană bună bună. Cum faci ciorba radauteana acasa.
Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană:
Curățați și spălați bine legumele.
Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare.
Eliminați spuma de la suprafață ori de câte ori este necesar.
Fierbeți la foc potrivit, până când carnea este pe jumătate fiartă.
Adăugați legumele tăiate în oala cu puiul pe jumătate fiert: rădăcină de pătrunjel, țelină, păstârnac, morcovi, ardei. Adăugați piper și frunza de dafin și lăsați să fiarbă până când atât legumele. cât și puiul sunt fierte.
Scoateți carnea și legumele din ciorbă, eliminați oasele, tăiați carnea în fâșii mici și legumele cubulețe.
Puneți carnea și legumele tăiate înapoi, peste supă.
Într-un bol, amestecați gălbenușurile cu smântâna.
Adăugați treptat 4 polonice de zeamă din ciorbă peste amestecul de ouă și smântână, în timp ce amestecați.
Zdrobiți usturoiul și adăugați peste el 2 polonice de zeamă din ciorbă și adăugați-l în ciorbă.
Turnați apoi ușor amestecul de ouă și smântână în oală, în timp ce amestecați.
Adăugați oțet după gust (dacă preferați, puteți folosi lămâie, dar rețeta tradițională este cu oțet).
Adăugați sare și piper după preferință.
La final, adăugați pătrunjelul tocat.
Serviți cu un ardei iute și cu o pâine proaspătă alături.
1
Folosiți MĂNUȘILE MENAJ Sano pentru a vă proteja mâinile în timpul preparării și curățeniei. Lavetele speciale din Microfibră sunt ideale pentru ștergerea suprafețelor fără a le zgâria. Curățenie plăcută și poftă bună!