Ciorba de vitel cu dovlecel

de Rahela Velicu in Ciorbe, 15 Ian 2018 | 4507 vizualizari

 

Una dintre cele mai gustoase ciorbite. 

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 pastranac
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri de bulion
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • sare de lamaie
  • marar
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu dovlecel:

Punem ceapa tocata marunt la calit impreuna cu morcovul si dovlecelul date pe razatoarea mica si le lasam 8-10 min. Adaugam carne ataiata cuburi si mai lasam cateva minute sa se patrunda putin.

Adaugam apa si lasam la fiert 20 de min. Daca aveti carne de vita si fierbe mai greu, lasati 30-35 de min.

Adaugam bulionul, rosiile cherry si pastranacul tocat. Mai lasam 25 de min sa fiarba. Potrivim de sare, sare de lamaie si adaugam mararul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Daca nu este fiarta carnea de vita, mai lasati la fiert ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dragavei (2)