Ciorba de vacuta cu ou batut

de Sim0na in Ciorbe, 13 Mar 2012 | 8922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa vitel
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 telina mica
  • Suc de rosii
  • Sare
  • Delikat
  • Bors
  • 1 ou
  • Patrunjel
  • Leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu ou batut:

Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bineee – bineee. Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am scos carnea si am strecurat zeama. Am pus la calit legumele ptr 1 min. Am adaugat zeama strecurata, iar la primul clocot am adaugat si bucatile de carne. Cand legumele erau aproape gata am adaugat sucul de rosii si am mai lasa 5 min.

Apoi am pus borsul, delikatul, iar dupa cateva clocote am adaugat oul batut cu putin sare. Am lasat cateva minute, apoi am adaugat verdeata tocata.

Am stins focul si… am papat ciorbita cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu ou batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (31)

diaconta 1

05.04.2012, 22:56

ma uit imediat
trebuie sa iau ceva masuri,am o problema si cu picioarele din cauza statului pe scaun

diaconta 1

05.04.2012, 22:59

interesant

Sim0na 1

06.04.2012, 19:46

diaconta, de site-ul ala am auzit la Badea.. si, sincer am incercat si eu cateva.. dar nu pot tine pasul deloc!!! Dar macar ne inspiram!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]