Ciorba de vacuta cu ou batut

de Sim0na in Ciorbe, 13 Mar 2012 | 8305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa vitel
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 telina mica
  • Suc de rosii
  • Sare
  • Delikat
  • Bors
  • 1 ou
  • Patrunjel
  • Leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu ou batut:

Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bineee – bineee. Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am scos carnea si am strecurat zeama. Am pus la calit legumele ptr 1 min. Am adaugat zeama strecurata, iar la primul clocot am adaugat si bucatile de carne. Cand legumele erau aproape gata am adaugat sucul de rosii si am mai lasa 5 min.

Apoi am pus borsul, delikatul, iar dupa cateva clocote am adaugat oul batut cu putin sare. Am lasat cateva minute, apoi am adaugat verdeata tocata.

Am stins focul si… am papat ciorbita cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu ou batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

diaconta 1

05.04.2012, 22:56

ma uit imediat
trebuie sa iau ceva masuri,am o problema si cu picioarele din cauza statului pe scaun

diaconta 1

05.04.2012, 22:59

interesant

Sim0na 1

06.04.2012, 19:46

diaconta, de site-ul ala am auzit la Badea.. si, sincer am incercat si eu cateva.. dar nu pot tine pasul deloc!!! Dar macar ne inspiram!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta