Ciorbă de văcuţă

de madi_marin in Ciorbe, 25 Aug 2011 | 6344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 1/2 telină
  • 1 ardei capia
  • 1 cartof mare
  • 1 l borş
  • pastă de tomate
  • leuştean proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de văcuţă:

Punem cărniţa tăiată bucăţele la fiert în apă rece. Când e pe jumătate fiartă punem legumele,în afară de cartofi, tăiate cubuleţe. Lăsăm să fiarbă împreună. După 15 minute adăugăm şi cubuleţele de cartof.

Cănd totul a fiert bine, se adaugă borşul clocotit, pasta de tomate, sare şi piper. Se mai dă un clocot şi se dă oala deoparte de pe foc. Se adaugă leuşteanul tocat mărunt.

Se poate servi cu smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de văcuţă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din pulpa de curcan cu legume