MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu broccoli si carnat de casa:
Spalati si curatati legumele.
Se taie morcovul rondele [ eu l-am taiat cu ajutorul cutitului ondulat ].
Ardeiul se taie patrate. Cartoful se taie cuburi.
Taiati rondele carnatul, ardeiul iute si coditele de ceapa verde.
Se pun la fiert in 2 l apa, morcovul si ceapa intreaga, curatata. Sarati.
In momentul in care morcovul este pe jumatate fiert, se adauga cartoful si ardeiul kapia.
Cand legumele din supa sunt fierte, se pun rondelele de carnat, ardei iute, buchetele de broccoli si se lasa sa mai dea un clocot [ aproximativ 10 minute la foc mic ].
Ceapa intreaga se scoate din zeama si se arunca.
Acriti ciorba cu zeama de lamaie. Gustati si, daca mai este nevoie, acriti sau sarati.
Serviti ciorba cu smantana si ceapa verde.
Este foarte gustoasa si fara adaugarea de smantana sau iaurt.
Pofta buna !!!
TIPS-URI
1
Daca doriti o ciorba mai light, folositi la servire, iaurt grecesc in loc de smanatana .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu broccoli si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.