-punem carnea intr-o oana cu apa cat sa o acopere putin si lasam sa fiarba cateva minute dupa care schimbam apa, adaugam putina sare si lasam sa fiarba bine pana ce carnea se desprinde de pe os;
-intre timp spalam, curatam si tocam legumele: morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, cartofii si ardeiul gras le taiem in cubulete, rosiile cherry (proaspete sau congelate) le tocam la robot;
-cand carnea a fiert si s-a desprins de pe os, o scoatem din oala, o curatam de pe oase, o taiem cubulete si o adaugam din nou in ciorba odata cu legumele (exceptand rosiile);
-cand si legumele au fiert adaugam rosiile cherry, sucul de rosii si zeama de varza (pe care o fierbem in prealabil), pasta de ardei si ardeiul iute si mai lasam la fiert 5-10 minute;
-potrivim gustul de sare (daca mai e nevoie) si piper, adaugam leusteanul tocat marunt si ciorba este gata!
POFTA BUNA!
1
Se poate servi cu 1-2 linguri de smantana!