Ciorba de rosii

de madi_marin in Ciorbe, 7 Feb 2010 | 11152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1  ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 conserva mare de rosii decojite in bulion
  • paste
  • otet
  • verdeata
  • delikat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun la calit in putin ulei, apoi se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sunt aproape gata se mai pune apa,se pun rosiile din conserva taiate mai mici si cu tot cu bulion, pastele si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute.

Se potriveste gustul cu otet si delikat, iar dupa ce stingem focul se adauga verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu multe legume