Ciorba de rosii

de madi_marin in Ciorbe, 7 Feb 2010 | 10830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1  ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 conserva mare de rosii decojite in bulion
  • paste
  • otet
  • verdeata
  • delikat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun la calit in putin ulei, apoi se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sunt aproape gata se mai pune apa,se pun rosiile din conserva taiate mai mici si cu tot cu bulion, pastele si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute.

Se potriveste gustul cu otet si delikat, iar dupa ce stingem focul se adauga verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

07.02.2010, 19:10

Este preferata mea!

Teo 1

07.02.2010, 20:36

buna ciorbica ta! imi plac ciorbele de legume!

madi_marin 1

08.02.2010, 12:10

e foarte usoara si racoritoare!....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciuperci