Ciorba de rosii

de madi_marin in Ciorbe, 7 Feb 2010 | 10931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1  ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 conserva mare de rosii decojite in bulion
  • paste
  • otet
  • verdeata
  • delikat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun la calit in putin ulei, apoi se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sunt aproape gata se mai pune apa,se pun rosiile din conserva taiate mai mici si cu tot cu bulion, pastele si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute.

Se potriveste gustul cu otet si delikat, iar dupa ce stingem focul se adauga verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

07.02.2010, 19:10

Este preferata mea!

Teo 1

07.02.2010, 20:36

buna ciorbica ta! imi plac ciorbele de legume!

madi_marin 1

08.02.2010, 12:10

e foarte usoara si racoritoare!....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu "lascute"