Ciorba de cocos dreasa cu iaurt

de Bunica in Ciorbe, 8 Mai 2017 | 4876 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decât o ciorbă preparată cu carne de la o pasăre de curte? După umila mea părere, este cea mai bună!

 

INGREDIENTE

  • spatele, gâtul și aripile de cocoș
  • 1 legătură ceapă verde (5-6 fire)
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 morcov
  • 1 țelină mică
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 ouă
  • 5 linguri iaurt grecesc gras
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos dreasa cu iaurt:

Spală carnea de pasăre și pune-o la fiert, într-o oală de 5 l împreună cu 3 l apă.

Din când în când, ia spuma care se formează.

Spală legumele și taie-le mărunt.

Când încheietura aripei începe să se crape, adaugă legumele. Lasă la fiert, până carnea este fiartă.

Ia o parte ( 2 polonice) din zeamă și las-o să se răcească.

Cele 2 ouă se amestecă bine, încât gălbenușul să se amestece bine cu albusul.

Amestecă ouăle bătute cu iaurtul.

Toarnă peste acest amestec, partea de zeamă lăsată larăcit.

Totul se toarnă în oala de ciorbă, se sărează și se mai fierbe 5 minute.

La sfârșit, adaugă pătrunjelul spălat și tocat mărunt. 

Să vă fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos dreasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare