Ciorba de legume

de La Ancuta in Ciorbe, 7 Aug 2011 | 6463 vizualizari

 

Am primit niste fasole pastai si pentru ca nu vroiam o simpla ciorba de pastai am mai adaugat cate ceva si am facut o ciorba de legume usoara si buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 3 rosii
  • 1/2 varza mica
  • 1 farfurie fasole pastai
  • 1/2 dovlecel
  • 2 maini mazare verde
  • 2 linguri bulion
  • cimbru
  • leustean
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Curatam legumele. Taiem ceapa marunt si o punem la calit in 3 linguri ulei si 3 linguri apa. Adaugam apoi morcovii taiati rondele si ardeiul taiat cubulete. Lasam 1-2 minute iar apoi adaugam telina taiata cubulete.

Adaugam apa si putina sare si lasam sa fiarba. Dupa ce a dat cateva clocote putem adauga rosiile taiate marunt. Eu nu le-am despielitat, dar daca doriti o
puteti face.

Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand morcovii sunt fierti de jumatate adaugam pastaile rupte bucati.

Dupa ce a fiert si fasolea de jumatate putem adauga varza taiata fideluta, dovlecelul taiat marunt si mazarea verde. Mai completam cu apa daca este nevoie si adaugam cimbrul si bulionul.

Cand toate legumele au fiert potrivim de sare si piper si adaugam leustean si patrunjel verde tocat iar apoi stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe noi cu marar