Ciorba de pui cu smantana

de cristeena20 in Ciorbe, 26 Feb 2013 | 4804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui
  • 3-4 morcovi
  • 1 patrunjel
  • ceapa
  • praz
  • mazare verde (o mana)
  • 1/2 conopida medie
  • varza (1/4)
  • 3 cartofi
  • 1/2 ardei gras
  • orez(3 linguri)
  • 1 smantana
  • otet, sare, piper,patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

Portionam puiul in bucati si le punem la fiert in apa rece cu sare.

Intre timp pregatim legumele: morcovi, patrunjelul  si ardeii ii taiem cubulete; taiem fin prazul (sau ceapa)

Desfacem conopida buchetele mici; taiem varza marunt.

Cand carnea este  pe jumate fiarta adaugam morcovii, patrunjelul, prazul sau ceapa, ardeii, mazarea  si varza..

Dupa cca 15 minute adaugam si conopida, cartofii cubulete .

Cand legumele sunt fierte adaugam orezul. Mai lasam cca 15 minute, apoi adaugam smantana care a fost initial lungita cu supa fierbinte (s anu se branzeasca). Adaugam otet (eu mai pun otet de pe ardei iuti si muraturi).si potrivim gustul de sare, piper. La final adaugam patrunjel verde tocat fin.

 

 

TIPS-URI

1

Parerea mea e ca in ciorba, ca sa iasa buna, e nevoie sa adaugam cat mai multe tipuri de legume, sa fie cat mai variata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace