Ciorba de perisoare

de Rahela Velicu in Ciorbe, 9 Ian 2018 | 6701 vizualizari

 

Asa am invatat sa fac perisoarele de la soacra mea si imi ies perfect de fiecare data.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 pastranac
  • 1 ou
  • 4-5 linguri pasta de tomate / bulion
  • leustean
  • sare
  • sare de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Taiem ceapa cubulete, pastarnacul rondele, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem la fiert pentru 20 de min.

Adaugam pasta de tomate si lasam sa mai dea odata in clocot.

Intre timp pregatim perisoarele. Punem orezul pentru 10 minute in apa clocotita si-l lasam la foc mic. Amestecam apoi 100 g din orez cu carnea si cu oul si omogenizam bine. Restul de orez il punem in ciorba.

Formam perisoarele pe care le punem pe rand in ciorba clocotita si lasam la fiert inca 20-25 de min. La final adaugam leusteanul si potrivim cu sare si sare de lamaie. 

TIPS-URI

1

Punem perisoarele in ciorba clocotita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana