Ciorba de perisoare

de Rahela Velicu in Ciorbe, 9 Ian 2018 | 7958 vizualizari

 

Asa am invatat sa fac perisoarele de la soacra mea si imi ies perfect de fiecare data.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 pastranac
  • 1 ou
  • 4-5 linguri pasta de tomate / bulion
  • leustean
  • sare
  • sare de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Taiem ceapa cubulete, pastarnacul rondele, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem la fiert pentru 20 de min.

Adaugam pasta de tomate si lasam sa mai dea odata in clocot.

Intre timp pregatim perisoarele. Punem orezul pentru 10 minute in apa clocotita si-l lasam la foc mic. Amestecam apoi 100 g din orez cu carnea si cu oul si omogenizam bine. Restul de orez il punem in ciorba.

Formam perisoarele pe care le punem pe rand in ciorba clocotita si lasam la fiert inca 20-25 de min. La final adaugam leusteanul si potrivim cu sare si sare de lamaie. 

TIPS-URI

1

Punem perisoarele in ciorba clocotita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]