Ciorba de pui cu smantana

de oana_pisicutza16 in Ciorbe, 26 Sep 2011 | 4635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel(radacina)
  • 1 bucata mica de telina(radacina)
  • 1 jumatate de ardei rosu 
  • 500 g carne de pui
  •  5 litri de apa rece
  •  3 cartofi
  • 1 cana mica de cafea cu orez
  •  1 ou
  •  350 g smantana
  •  Sare, piper
  •  Un ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

Se caleste morcovul, patrunjelul si ardeiul, dupa care se pune si carnea putin la calit

Se pune apa si se lasa sa fiarba

Cand este fiarta carnea, se pun orezul si cartofii si se lasa sa fiarba

Dupa ce s-au fiert cartofii si orezul se taie ardeiul iute marunt si se adauga in ciorba

Oul se bate cu smantana si se adauga la ciorba dupa ce se raceste putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de coaste de vitel