Ciorba de vita dreasa cu ou

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 15 Dec 2013 | 11484 vizualizari

 

INGREDIENTE

Alegeti cantitatile in functie de numarul portiilor dorite:

  • 500 g carne de vita (muschi/rasol)
  • bors de putina
  • cartofi
  • ardei gras verde
  • ardei gras rosu
  • ceapa
  • praz
  • morcov
  • pastarnac
  • dovlecel
  • telina
  • rosii
  • 2 oua mari
  • bulion/suc de rosii
  • sare dupa gust
  • leustean si patrunjel proaspete
  • ardei iute si smantana pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita dreasa cu ou:

Carnea, spalata bine in prealabil, o taiem in cuburi potrivite si o punem la fiert in apa rece,  adunand spuma formata. Intre timp, tocam legumele  si le calim in putin ulei.  Le adaugam in ciorba, lasam sa dea in clocot si adaugam cartofii taiati cuburi.  Potrivim de gust cu sare , adaugam bulionul/sucul de rosii si borsul, numai dupa ce cartofii sunt bine fierti!. Lasam ciorba  sa dea in clocot si inainte de a opri focul, adaugam ouale batute spuma.  Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara verdeturile tocate marunt. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Irina 1

15.12.2013, 22:40

Mmm, o ciorbita pe gustul meu, buna, buna!

marcela1979 1

16.12.2013, 11:27

Dya Daniela Andrei 1

16.12.2013, 16:45

Va multumesC!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, cu cartofi