Ciorba de porc si pui

de robert_b in Ciorbe, 26 Aug 2015 | 4804 vizualizari

 

Nu mai facusem demult o ciorba buna,care sa iti incante papilele gustative!
Aceasta ciorba e delicioasa,mai ales daca o servesti cu ardei iute! Sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne de pui (aripi,pulpe inferioare)
  • 500 gr. oase de porc
  • 3 cepe
  • o jumatate de telina
  • 2 ardei rosii
  • 2 morcovi
  • 1 conserva rosii intregi
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • bors (dupa gust)
  • sare
  • leustean proaspat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc si pui:

Intr-o oala punem oasele de porc, carnea de pui, cepele si telina taiate cubulete, morcovi rasi si ardei tocati marunt, acoperim cu apa (cam de trei litri) si punem oala pe foc. Lasam sa fiarba si din cand in cand spumam, cu o spumiera.

Dupa ce carnea si legumele s-au fiert, adaugam cartofii si ii lasam sa fiarba, acoperind oala cu un capac. Cand cartofii sunt patrunsi, adaugam rosiile din conserva, acoperim din nou cu capacul si lasam sa mai dea 2-3 clocote. Apoi punem borsul si lasam sa fiarba timp de 10 minute. In ultimele minute adaugam oul batut, amestecand repede.

Oprim focul, adaugam sarea si leusteanul tocat marunt si servim! 

TIPS-URI

1

Bineinteles ca puteti folosi si rosii proaspete,in locul celor conservate

2

Daca vreti puteti pune si "delikat" sau "vegeta"

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan