Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de Micutza Luana in Ciorbe, 8 Iun 2014 | 3783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan afumat
  • un castronel de fasole
  • 4 litri de apa
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un ardei rosi si verde
  • o jumatate de telina
  • jumatate de pastranc
  • 3 lg bulion
  • sare
  • piper
  • vegeta granule
  • cimbru
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Fasolea am lasat-o peste noapte in apa rece.

A doua zi se da intr-un fiert si se arunca prima apa .

Ciolanul il taiem bucati mici si il dam intr-un fiert .

Se pune apa la fiert.

Legumele se curata se toaca marunt si se pun la calit .

Peste legume adaugam bulionul si punem la fiert impreuna cu fasolea si ciolanul .

La jumatatea fierberi adaugam o crenguta de cimbru .

Potrivim cu sare piper si muult tarhon (pentru cine ii place )

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de fasole cu ciolan afumat