Ciorba de porc cu sorici

de Bya Ralu in Ciorbe, 28 Apr 2016 | 5040 vizualizari

 

super super buna a fost

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 50 g sorici
  • 1 bucata praz
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 1/2 lingura praf bors cu smantana
  • vegeta/piper
  • tahon in otet
  • patrunjel proaspat
  • ulei masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu sorici:

Carnea de porc se taie cuburi si se pune in oala de ciorba cu apa la fiert pentru circa 30 minute.

Ceapa o tocam marunt, morcovul il taiem rondele,iar ardeiul kapia cubulete (am taiat cateva felii mari), le punem intr-o tigaie cu ulei de masline la calit pentru cateva minute, dupa care se pun in oala de ciorba.

Soriciul se taie cubulete, cartofii ii taiem cuburi, iar prazulrondele si se pun in ciorba impreuna cu condimentele.

Dupa ce au fiert ingredientele,se pun rosiile cuburi, tarhonul in otet, se mai lasa cateva minute,iar la sfarsit se pune patrunjelul proaspat tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu sorici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca - cu peste afumat