Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker

de Bya Ralu in Ciorbe, 7 Iun 2015 | 5744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 oase de vita
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 bucata pastarnac
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • patrunjel proaspat
  • vegeta/piper/boia dulce/leustean

Pentru perisoare:

  • 1 tava de carne tocata
  • 1 ceapa mica alba
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker:

Punem apa in vas,punem oasele de vita,setam la functia Boil si lasam 20 minute sa fiarba.

Se ia spuma,se scot oasele de vita si punem legumele,ardeiul kapia il taiem cuburi,la fel si pastarnacul,iar ceapa verde o taiem rondele.

Formam si perisoarele amestecand,carnea cu ceapa tocata marunt si putin patrunjel proaspat tocat cat mai fin.Amestecam bine,punem putina sare si piper si formam perisoarele pe care le adaugam peste legume si setam la functia Boil pentru circa 40 minute.

Adaugam condimentele,rosiile cuburi din cutie,si luam surplusul de grasime daca este prea mult(se formeaza mai multa grasime de la oasele de vita).

Se mai lasa 5-10 minute la functia Boil dupa care oprim aparatul,punem patrunjelul proaspat tocat marunt si servim ciorba.

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute si smantana(optional)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti