Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker

de Bya Ralu in Ciorbe, 7 Iun 2015 | 5165 vizualizari

COMENTARII (25)

Andra_Constantinescu 1

07.06.2015, 10:09

Buna!

Constelatialeu 1

07.06.2015, 10:10

Ai tocat oase si le-ai pus in verisoare?....Vezi sa-mi opresti mie oasele,verisoare nu mananc...

Bya Ralu 1

07.06.2015, 10:12

andra

Bya Ralu 1

07.06.2015, 10:13

cleme )

MotanLaOale 1

07.06.2015, 10:13

Bya Ralu 1

07.06.2015, 10:16

Merisor 1

07.06.2015, 10:23

Ai pus cucul la treaba

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 10:25

buna ciorbita!

Corinuta 1

07.06.2015, 10:35

buna ciorbica!

Bya Ralu 1

07.06.2015, 11:33

mery

Bya Ralu 1

07.06.2015, 11:33

daniela

Bya Ralu 1

07.06.2015, 11:33

corinuta

Catalina L 1

07.06.2015, 11:45

yammmm buna tare

Bya Ralu 1

07.06.2015, 12:29

multumesc

mirela0911 1

07.06.2015, 13:32

Ce bine arata!

Bunica 1

07.06.2015, 14:49

Bună ciorbița!

miki_a 1

07.06.2015, 15:02

Cea mai buna ciorbita!

Panacris 1

07.06.2015, 16:11

MOKUSKA 1

07.06.2015, 16:29

Rocsi 1

07.06.2015, 20:00

Maine vin la tine la o ciorbita

-Licurici- 1

07.06.2015, 20:06

Ce colorata e!!

Bya Ralu 1

07.06.2015, 20:22

mihaelar63 1

07.06.2015, 22:42

Buna si frumoasa ciorbita ta . De la tine as manca ciorba mereu

Bya Ralu 1

08.06.2015, 09:18

mihaela

sebirizescu 1

08.06.2015, 21:26

buna

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti