Ciorba de perisoare

de Adinacarla in Ciorbe, 31 Aug 2010 | 5509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 500g carme macinata de porc
  • 1 ou
  • 5 catei de uturoi
  • sare piper
  • Pentru ciorba
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • o mana mazare
  • 2 maini orez
  • 1\2 doveleci
  • 1 aredi graz
  • 500ml bulion
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Am curatat, spalat si tocat toate legumele.

Intr-o oala am pus putin ulei de masline si am pus legumele sa se caleasca usor. Cand s-au muiat legumele al adaugat apa, am potrivit gustul cu sare si piper si am pus perisoarele si mazarea cand apa a inceput sa clocoteasca.

 Perisoarele: Am amestecat carnea cu 1 ou, usturoi pisat, sare si piper.

 Cand perisoarele au fost fierte am pus si orezul spalat si scurs de apa.

Sucul de rosii ( bulionul) l-am pus cand orezul a fost aproape fiert.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

01.09.2010, 02:08

va astept la masa

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:34

si eu vreau sa gust , interesanta , n-am mai mancat cu usturoi si mazare

Adinacarla 1

06.09.2010, 11:44

te astept cu drag la masa Mihaela cand voi gatii dinou ciorba de perisoare

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec