Ciorba de oua de prepelita

de marcela1979 in Ciorbe, 2 Iul 2014 | 4160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Spate de curcan
  • 20 oua de prepelita
  • 1 ou de gaina
  • 1 ceapa verde mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu kapia
  • 1 patrunjel radacina
  • 3 catei de usturoi
  • 200 gr quark
  • frunze de patrunjel si telina
  • sare,piper
  • 1 lg otet
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oua de prepelita:

Se portioneaza spatele de curcan,se spala bine si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Intre timp curatam zarzavatul si il tocam marunt.Cand carnea este aproape fiarta adaugam ceapa,morcovii,patrunjelul radacina si ardeiul rosu taiat cubulete mici.Se lasa sa fiarba zarzavatul,apoi cand zarzavatul este fiert se pun incet unul cate unul ouale de prepelita.Se lasa sa fiarba.Se face dressing din galbenus de ou de gaina si quark,se aduce la aceeasi temperatura ca si ciorba si se pune in fir subtire in oala. Focul sub oala sa fie foarte mic.Se pune si usturoiul pisat,se asezoneaza de sare si piper si se presara frunzele de patrunjel si telina  tocate marunt.Se adauga si o lingura de otet si se stinge focul.

Se serveste calda cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă din aripi curcan