Ciorba de curcan cu stevie si taietei de casa

de Rahela Velicu in Ciorbe, 20 Dec 2017 | 3765 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa.
"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 3-4 cartofi
  • 4-5 linguri bulion sau rosii in bulion pasate
  • stevie, eu am avut congelata
  • sare
  • leustean

Pentru taietei:

  • 1 ou mediu
  • 5 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu stevie si taietei de casa:

Punem carnea de curcan la fiert impreuna cu ceapa tocata cubulete si o lasam 25-30 de min. Adaugam pastarnacul taiat rondele, cartofii taiati cuburi, stevia ( eu am avut congelata) si rosiile pasate si lasam in continuare la fiert. Pregatim si taieteii din ou cu cele 5 linguri de faina. Aluatul nu este moale si nici lipicios.

Presaram faina pe blatul de lucru si deasupra alatului si il intindem intr-o foaie cat putem de subtire. Rulam foaia intinsa si taiem cat se poate de subtiri taieteii. Ii rasfiram si ii punem in ciorba la fiert.

Cand sunt si taieteii fierti, adaugam si leusteanul tocat.

TIPS-URI

1

Taieteii se taie cat mai subtir caci se vor umfla.

2

Pentru a fierbe mai repede carea de curcan, daca este nevoie, adaugati 1 lingurita de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu stevie si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste