Ciorba de legume cu zdrente de ou

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 23 Apr 2013 | 11077 vizualizari

 

Ingredientele folosite cat si cantitatea acestora, difera in functie de gusturi... puteti adauga orice va place!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • telina
  • 2 rosii
  • 1l bors
  • pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 ciuperci
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • bulion sau suc de rosii
  • sare si cimbru dupa gust
  • optional: 1-2 linguri cu ulei
  • verdeturi: patrunjel, loboda, leustean
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu zdrente de ou:

Legumele tocate sau feliate, dupa bunul plac, se pun la fiert in 2 litri de apa. Cand dau intr-un clocot, doua, se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si se fierb aproximativ 15 - 20 de minute la foc potrivit, avand grija sa nu se sfarame.  Potrivim de gust cu sare, punem borsul, uleiul si sucul de rosii sau bulionul, lasam sa mai dea intr-un clocot si adaugam apoi cele doua oua batute spuma (amestecand usor in ciorba). Se ia de pe foc si se adauga  cimbrul si verdeata.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din gat de curcan