Ciorba de legume

de dakris in Mancaruri de post, 28 Feb 2012 | 4360 vizualizari

 

o ciorba plina de vitamine si culoare, care este si de post :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 pumn varza tocata
  • 4-5 linguri mazare congelata
  • 2 linguri bulion
  • bors
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Legumele le-am curatat, le-am spalat si tocat.

Intr-o oala cu 3-4 l apa am pus la fiert radacinoasele. Dupa cateva minute am adaugat cartofii taiati cuburi, ardeiul, mazarea si varza. Dupa ce au fiert toate legumele am innrosit ciorba cu bulion, am sarat dupa gustul meu si am varsat borsul incalzit. Am lasat inca vreo 10 min sa fiarba si am turnat uleiul. Am stins focul si am adaugat leusteanul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde - Reteta gustoasa de post