Ciorba de gaina

de deyutzky in Ciorbe, 12 Mai 2013 | 11465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 gaina(spate, gat, aripi, pipota, ficatei, gherute)
  • 500 ml bors
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • 4 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • fidea
  • patrunjel proaspat
  • 1 legatura de loboda
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina:

Carnea se spala bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat primul clocot, cu o spumiera se ia toata spuma si se lasa la fiert peste 1 ora (atat cat este nevoie).

Se adauga ceapa, morcovul si rosia tocate marunt. se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se pun cartofii si dovlecelul taiati cuburi, apoi adaugam cele 2 linguri de zarzavat.

Se adauga borsul, fideaua, loboda si sare dupa gust si se lasa la foc mic sa fiarba aprox 20 de min.

Cand ciorba este gata, se opreste focul si se presara deasupra patrunjel verde.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba (zeama de gaina )