Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet

de Valclaudia in Ciorbe, 6 Sep 2015 | 4502 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mici albe
  • 3 ardei rosii
  • 3 morcovi mari
  • 2 conserve de fasole rosie
  • 3 linguri ulei de masline
  • cca 500 gr. rosii foarte coapte de gradina
  • 2,5l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita tarhon in otet
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet:

Curatam ceapa, morcovii si ardeii.

Spalam legumele sub jet de apa rece.

Punem 3 linguri ulei de masline in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucatele,lasam la sotat cca 2-3 minute.

Adaugam rondelele de morcov, asezonam cu sare si piper, mai sotam alte 4-5 minute.

Rosiile spalate si curatate de codite se trec prin robot apoi se adauga peste legumele sotate.

Adaugam foaia de dafin si bobitele de mustar,punem capacul.

Lasam la fiert cca 10 minute, adaugam apa plata, lasam pana atinge punctul de fierbere, clatim boabele de fasole din cele doua conserve, le adaugam in ciorba si lasam la fiert alte 5 minute.

Oprim focul, adaugam tarhonul tocat si patrunjelul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh