Ciorba de fasole cu conopida murata

de madalinanicoleta in Ciorbe, 24 Noi 2013 | 4755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole alba
  • o ceapa mare
  • 3 morcovi
  • 3 ardei
  • o lingura bulion
  • 300 g kaiser afumat
  • o mana leustean uscat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu conopida murata:

Fasolea se alege si se spala bine, dupa care se pune la umflat in apa calda. Cand e gata umflata, se pune apa intr-o oala mare, se adauga sare si un strop de ulei. Cand apa incepe se fiarba se adauga fasolea scursa. Legumele se curata si se spala. Se taie ceapa fideluta mica si se pune in oala. Intre timp tocam morcovii si ardeiul cubulete. Adaugam morcovul,iar dupa vreo 10 minute adaugam si ardeiul. Cand bobul de fasole incepe sa se sfarme, calim kaiserul taiat fideluta in putin ulei si il punem in oala. In uleiul in care am calit kaiserul, calim acum bulionul si il punem la ciorba. Dupa 10 minute presaram leusteanul si mai lasam sa fiarba impreuna 10-15 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu conopida murata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu bobul mare si afumatura