una din ciorbele mele preferate,sper sa va placa si voua bucatarasi
Ciolanul afumat se spala putin cu apa rece si se pune la fiert pana cand se indeparteaza carnea de pe os.
Fasolea se lasa in apa rece peste noapte. O dam in clocot in 3 ape. Ceapa se da pe razatoarea mica, morcovul se taie rondele, iar gogosarul cubulete si se calesc putin, dupa care se adauga in oala de ciorba. Adaugam si fasolea si vegeta. Ciolanul se scoate si se taie carnea bucatele, dupa care o adaugam din nou in oala de ciorba. Bulionul il punem intr-un castron cu putina apa sa se subtieze si se adauga in oala, tarhonul in otet se taie marunt, se pune si leustean si 2 linguri de bors magic.
Intr-un bol punem 2 linguri de faina cu apa si zeama din oala si se mai lasa la fiert.Se serveste cu salata de ceapa rosie