O ciorbă pe placul multora, cu legume proaspete, acrită cu suc de roșii, acompaniată de-o salată de ceapă roșie...
Salata de ceapă roșie
Se pune fasolea la hidratat peste noapte. A 2-a zi se spală și se pune la fiert cu puțină sare, se schimbă apa de 2-3 ori, se strecoară.
Într-o cratiță se pune la călit kaizerul tăiat felii subțiri, se adaugă ceapa, rădăcinoasele, cartoful tăiat cubulețe mici.
Se adaugă apă fierbinte, circa 3-4 L.
Când s-au pătruns legumele, se adaugă sucul de roșii, ardeii tăiați cubulețe, Delikat, chili, sare după gust.
În momentul servirii, se presară pătrunjel tocat.
Se potrivește de minune cu o Salată de ceapă roșie. :)
Se curăță, se spală ceapa și se taie felii subțiri.
Se condimentează cu ingredientele de mai sus, după gust.
Poftă bună!