Ciorba de fasole

de izulika in Supe/Ciorbe, 14 Iun 2010 | 5242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole alba
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde gras
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • delicat
  • bors delikat
  • marar
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea se spala si se pune intr-o oala acoperita de apa pe foc pana da in fiert si se umfla,se scurge apa si se repeta inca odata acelasi procedeu.Dupa se adauga apa fiarta peste fasole si se pune la fiert cu un cartof curatat si taiat in 4.Cand fasolea este aproape fiarta se adauga 2 linguri de ulei,morcovul curatat si taiat rondele,ceapa si ardeiul tocate marunt.Cand fasolea si legumele sunt fierte se adauga si rosiile taiate cubulete si pasta de tomate se mai lasa la fiert 15 minute dupa care se pune 1 lingurita cimbru,1 varf de lingurita piper, 1 lingura de delikat, 2 lingurite sare si bors dupa gust se lasa sa dea in clocot de cateva ori dupa care se inchide focul si se adauga verdeata marar si leustean verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]