Ciorba de fasole

de danielaR in Ciorbe, 26 Aug 2013 | 3382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de fasole in sos de rosii
  • 1morcov
  • 1/4 telina
  • 1/2 ceapa
  • bors magic
  • leustean
  • marar
  • 1/2ardei rosu
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura sos bolognese
  • sare piper
  • oregano
  • busuioc
  • un varf de cutit praf de usturoi
  • patrunjel uscat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

intr-o oala punem 2 litri de apa si lasam sa fiarba.

Ceapa o tocam.Telina si morcovul le dam pe razatoarea mica.Ardeiul il taiem cubulete.

Adaugam legumele in oala.Cand legumele sunt fierte adaugam fasolele din conserve.

Intr-un bol punem smantana,sosul bolognese si condimentele si le amestecam.

Cand borsul fierbe adaugam acest amestec din bol.

Se mai lasa sa traga un clocot.

Se serveste cu un ardei iute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru cel mai simplu si delicios cheesecake la cuptor

ieri la 21:32

Reteta de aluat universal, pentru chec si briose

ieri la 17:44

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 11:11

Tarta rustica cu rosii si cascaval

de Rocsi 9

pe 11.09 la 20:48

Lipii grecești - Rețeta simplă și rapidă de casă

pe 11.09 la 09:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

2141 puncte

RODIMUR

1059 puncte

oanapl

1006 puncte

 Merisor

1000 puncte

mihaelar63

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole uscata de post, cu marar