Ciorba de conopida cu brocolli si risini

de mihaelar63 in Ciorbe, 30 Dec 2014 | 3235 vizualizari

 

Aceasta ciorba face parte din seria ,, ciorbe rapide si usoare '' . Am ales sa folosesc risini [ paste ce imita forma bobului de orez ] in loc de cartofi sau orez . Este foarte buna preparata atat cu carne cat si fara .

 

INGREDIENTE

  • 450 gr conopida , brocolli , morcov congelate .
  • 4 cepe verzi
  • 4 linguri risini
  • 2 rosii
  • 2 linguri cimbru verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu brocolli si risini:

  1.  Se pune apa la fiert cu sare .
  2. Se aduga risini si legumele congelate . Ceapa se taie rondele si se pune in supa .
  3. Rosiile se mixeaza cu cimbrul + 50 ml apa cu ajutorul blenderului vertical de mana .
  4. Adugati amestecul de rosii la ciorba .
  5. Dregeti gustul cu sare si piper .
  6.                Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu brocolli si risini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de vara