In sfarsit am ajuns si eu sa fac ardei umpluti ,adusi din romania si serviti in castonasele de la bucataras
Se curata morcovul si ceapa si se pun la fiert in apa cu sare.
Ardeii se curata de seminte si se spala bine
Carnea tocata se amesteca bine cu sare, piper, vegeta, 2 oua si 1 ceapa taiata marunt si orezul spalat bine.Se amesteca bine toate dupa care se umplu ardeii.
Cand apa incepe sa fiarba se pun ardeii umpluti si se lasa sa fiarba la foc potrivit aproximativ 30 minute dupa care se pun 2 rosii taiate si decojite si borsul. Se mai lasa sa dea 2 clocote dupa care se face putin rantas(nu e sanatos dar la ardei merge asa din cand in cand )
Se caleste faina in putin ulei de masline daca se poate se pune putina boia dulce si pasta de tomate se amesteca bine dupa care se puna in ciorba .
Sa fiu sincera pt a nu ramane faina multa in ciorba eu pun rantasul in strecuratoare si amestec bine si sa ramane cocoloasele, care se arunca daca raman.
Se potriveste de sare daca mai e cazul si patrunjel verde tocat si cu smatana cine doreste