Ciorba de cartofi cu costita afumata

de Bya Ralu in Ciorbe, 12 Ian 2012 | 4582 vizualizari

 

Hmmmm a iesit super super buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 costita afumata
  • 1 tavita legume
  • 4 cartofi potriviti
  • tarhon (in otet)
  • 1 ou
  • leustean,vegeta,piper
  • patrunjel
  • 1 cutie smantana
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu costita afumata:

Costita afumata se pune la foc, dupa ce da un clocot apa se arunca si se pune alta (asta e pentru cei care au probleme cu stomacul), se mai lasa 20 de minute sa fie aproape fiarta, se taie bucatele, se agauda legumele taiate fin si calite putin.

Inainte cu 20 de min se adauga cartofii taiati cuburi, leusteanul, tarhonul, vegeta, oul si se mai lasa sa dea un clocot. Se adauga smantana, borsul magic si patrunjelul, se mai lasa un clocot si se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde