Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Fasolea am pus-o inainte cu o zi in apa.
Am ras morcovii, ardeiul si ceapa am tocat-o marunt, si impreuna cu uleiul le-am calit putin. Intre timp am pus fasolea la fiert circa 15 min, dupa care am scurs apa, si impreuna cu legumele calite , cu costita spalata si portionata, si cu apa curata am pus-o iar la fiert.
Am lasat la fiert circa 20 min apoi am adaugat sucul de rosii, am condimentat cu sare, putin piper, cimbru. Cand fasolea a fost fiarta, si carnea de pe os a inceput sa se desprinda, am stins focul si am adaugat leustean.
Am servit-o cu patrunjel si ceapa rosie tocata .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola