Ciorba cu ciupercute

de eclerash in Ciorbe, 29 Oct 2010 | 4129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 kg carne pui
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 1 capatana usturoi
  • ulei masline
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciupercute:

Carnea se pune la fiert.

Se toaca legumele si se calesc in ulei de masline.Se adauga si ciupercile spalate si taiate.Peste legume se adauga supa in care a fiert carnea ce a fost strecurata in prealabil.Lasam sa fiarba adaugand si sare si piper.Carnea fiarta o tocam marunt si o adaugam in ciorba.

Usturoiul il tocam fin si il adaugam in ultimele clocote ale ciorbitei.Punem si verdeata si gata!!

 

TIPS-URI

1

Pt un gust mai intens o poti servi cu paine prajita unsa cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

eclerash 1

30.10.2010, 12:44

cat de mult ma bucur,giuliana!te pup!

Laly 1

31.10.2010, 00:44

Nici eu nu am papat,asa ca vin la tine

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:37

eu nici makr nam auzit de ciorba cu ciupercute dar arata super asa k vn si eu la o porti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu coasta afumata si lapte batut