Ciorba Aita-post

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 7 Mar 2010 | 7235 vizualizari

 

grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 4-5 morcovi
  • 1 radacina de parunjel
  • o bucatica de telina radacina
  • 1 ceapa mai mica
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 cana de orez
  • pasta de tomate 5-6 linguri(depinde cum va place se poate si mai mult)
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • frunze de patrunjel si telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba Aita-post:

Se pune intr-o oala sa fiarba apa cu zarzavaturile taiate in 4 cu sare ,cand aproape sant fierte se pune orezul.Dupa ce toate s-au fiert bine se pune pasta de tomate(5-6 linguri) si usturoiul pisat se lasa sa mai dea 2 -3 clocote dupa care se ia de pe foc si se pun frunzele de patrunjel si telina taiate

Ceapa la final se scoate afara

Este foarte gustoasa

In varianta cand nu o fac de post pun prima data carnea  de pui(cosul,aripi,coada....)si apoi pun zarzavaturile.

Foarte gustoasa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Aita-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:53

Superrr mai mare dragul sa o mananci,chiar daca este de post.Felicitari,ai toate furculitele de la mine.

nadina73 1

09.03.2010, 11:29

multumesc din suflet

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:25

bunica mea facea ,, zama aita '' de fasole verde , todeauna la sfarsitul lui iunie in postul sfintilor Petru si Pavel .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din maruntaie de gasca