Ciorba acra de pui cu legume si tarhon

de Adrian2016 in Ciorbe, 17 Mai 2018 | 4809 vizualizari

 

O ciorba super buna pentru vremea de afara.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr piept de pui
  • 200 gr de smantana
  • 2 -3 cartofi potriviti
  • 2 ardei kapia
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel
  • 50 de orez
  • sare
  • 1 lingurita de delikat de pui
  • tarhon in otet
  • 1,5 l de apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de pui cu legume si tarhon:

      Pentru inceput, taiem cubulete legumele spalate si curatate si le punem in oala. Adaugam pieptul de pui si orezul spalat. Punem oala la fiert la foc potrivit.

     Cand este aproape gata, adaugam sarea, delikatul si smantana amestecata cu cateva linguri de zeama. O mai lasam sa fiarba 10 minute la foc mic si o acrim cu tarhon.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciorba poate fi acrita si cu zeama de lamaie.

2

In loc de smantana putem adauga bulion.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de pui cu legume si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci pleurotus si piept de pui