De cand am preparat-o prima data, ne-a cucerit pe toti.
Carnea de pui am spalat-o, apoi am pus-o la fiert intr-o oala plina cu apa si am luat spuma din cand in cand.
Intre timp, am pregatit legumele, le-am spalat si le-am taiat bucati mai mici, apoi le-am calit in putin ulei.
Orezul l-am lasat la inmuiat in apa.
Cand a fost gata carnea de pui, am scos-o, apoi am taiat-o cubulete.
Apa in care a fiert carnea, am impartit-o in doua. Am pus legumele peste jumatate de apa si am lasat sa fiaba 10 min, apoi am adaugat puiul maruntit, orezul, sare si piper. Am lasat pe foc pana ce orezul s-a fiert.
Intre timp, am amestecat intr-un castron smantana, galbenusurile si zeama de lamaie, apoi am adaugat jumatatea de supa, care s-a racit. Am adaugat compozitia peste legume si carne, apoi am pus patrunjel tocat si am mai dat de doua ori in foc.