Ciolan cu varza a la Bierhaus67

de Bucataras in Porc, 13 Sep 2014 | 4838 vizualizari

 

Reteta germana ”Ciolan de porc la cuptor cu varza” a fost oferita şi preparata de Bierhaus67 şi poate fi degustata zilnic la Beraria Germana din str. Soldat Iancu Nicolae, nr. 67.

 

INGREDIENTE

  • 1 Ciolan de porc (marime medie)
  • sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Coriandru
  • Enibahar
  • rozmarin
  • 150 ml. ulei Arpis
  • vin
  • 2 crengute de rozmarin
  • 1 kg varza calita – pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan cu varza a la Bierhaus67:

Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/ sau apa şi putin ulei Arpis;  se lasa la rece, timp de 24 ore.

 Se introduce la cuptor, intr-o cratita termorezistenta Dekassa, impreuna cu sosul marinat;

 Se adauga 2 crengute de rozmarin şi se da la cuptor pentru 2 ore, la 130 g.

 Mod de servire

Se serveşte cu varza calita, vezi aici reteta: http://www.bucataras.ro/retete/varza-calita-58970.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan cu varza a la Bierhaus67" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai