Ciolan cu varza a la Bierhaus67

de Bucataras in Porc, 13 Sep 2014 | 4224 vizualizari

 

Reteta germana ”Ciolan de porc la cuptor cu varza” a fost oferita şi preparata de Bierhaus67 şi poate fi degustata zilnic la Beraria Germana din str. Soldat Iancu Nicolae, nr. 67.

 

INGREDIENTE

  • 1 Ciolan de porc (marime medie)
  • sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Coriandru
  • Enibahar
  • rozmarin
  • 150 ml. ulei Arpis
  • vin
  • 2 crengute de rozmarin
  • 1 kg varza calita – pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan cu varza a la Bierhaus67:

Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/ sau apa şi putin ulei Arpis;  se lasa la rece, timp de 24 ore.

 Se introduce la cuptor, intr-o cratita termorezistenta Dekassa, impreuna cu sosul marinat;

 Se adauga 2 crengute de rozmarin şi se da la cuptor pentru 2 ore, la 130 g.

 Mod de servire

Se serveşte cu varza calita, vezi aici reteta: http://www.bucataras.ro/retete/varza-calita-58970.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan cu varza a la Bierhaus67" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rocsi 1

13.09.2014, 21:40

mihaelar63 1

14.09.2014, 03:20

Oare imi va place ciolanul atat de aromat ? Cred ca e uitat un ingredient ce apare in imagine ,, Paulaner '' parca-i zice

babi5 1

15.09.2014, 07:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc