Ardei umpluti cu carne de porc

de Andra_Constantinescu in Porc, 25 Aug 2015 | 11399 vizualizari

 

Fetitei mele ii plac foarte mult ardeii umpluti, in special carnea. Eu mananc doar sosul :))

 

INGREDIENTE

  • 17 ardei grasi;
  • 1 kg carne tocata de porc;
  • 100 g orez;
  • 4 cepe;
  • doua oua;
  • 8 linguri bulion;
  • o lingurita cimbru uscat;
  • o lingurita boia de ardei dulce;
  • doua linguri faina;
  • sare;
  • apa cat sa acopere ardeii;
  • o legatura de patrunjel.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Ardeii se spala si li se indeparteaza coada si semintele cu ajutorul unui cutit, taind circular in jurul cozii si avand grija ca acestia sa ramana intregi.

Intr-un castron se pun carnea tocata, orezul spalat, 3 cepe curatate de foi, spalate si taiate marunt, doua oua, 4 linguri de bulion, cimbrul, boiaua de ardei dulce si sarea, dupa gust. Se amesteca, apoi se umplu ardeii cu aceasta compozitie, unul cate unul, la final presarand putina faina peste carne, pentru a forma un dop. 

Se aseaza ardeii umpluti intr-o cratita, se pune apa peste ei,cat sa ii acopere, se adauga o ceapa curatata, spalata si taiata marunt si se lasa sa fiarba. Spre final se adauga 4 linguri de bulion, se mai dau in cateva clocote, apoi se ia cratita de pe foc si se presara patrunjelul spalat si tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]