Ciocolata "After eight" de casa

de Catalina L in Dulciuri, 5 Aug 2015 | 3538 vizualizari

 

After eight de casa- yammmm........Ati incercat ?

 

INGREDIENTE

pentru 18 ciocolatele:

  • 150 gr de ciocolata amaruie Nestle
  • bomboane Lutti Menthise (18 bomboane)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata "After eight" de casa:

Topiți ciocolata în bain marin sau la cuptorul cu microunde..

Puneti primul strat de ciocolată.

Se da la frigider timp de 20 minute.

Verificati apoi c-ati acoperit toata suprafata, daca sunt gauri umpleti-le si puneti din nou la frigider.

Sfaramati bomboanele de menta cu palma si amestecati-le toate intr-un bol.

Nivelati suprafața și dati la frigider pentru cel putin 6 ore.

Indepartati marginile cand le scoateti din forma.

Se pastreaza la rece.

Pofta Buna !!!!!

TIPS-URI

1

cand ati pus primul strat de ciocolata, verificati cand le scoateti din frigider ca ati acoperit toata suprafata, daca sunt gauri umpleti-le si puneti din nou la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata "After eight" de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocolată de casă cu caju