Carnea fiarta de vitel, se taie bucati se toaca sau se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie. Se adauga untul, sare si piper si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca tot cu ajutorul robotului. Se pune carnea intr-un vas separat. In vasul robotului se pun morcovii fierti si dovlecelul taiat cuburi(crud). Se maruntesc legumele, se adauga peste carne, ouale, boiaua, pesmetul, sare si piper daca mai este nevoie. Se amesteca, se formeaza chiftelute cu mainile umede, se pun in tava mare a aragazului tapetata cu hartie de copt. Se lasa sa se odihneasca 15-20 minute. Se dau chiftelutele la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute sau pana sunt rumene desupra. Intre timp se pregateste glazura: se amesteca toate ingredientele, iar cu o pensula se ung chiftelutele coapte. Se mai dau la cuptor pt inca 5 minute. Noi le-am servit cu o garnitura simpla de orez basmati. Pofta buna!!!