Chiftelute din legume la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri de post, 6 Apr 2019 | 7122 vizualizari

 

Reteta se incadreaza perfect in categoria "retete de post creative".

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi
  • 5 morcovi
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume la cuptor:

Am curatat legumele. Le-am spalat si le-am tocat marunt cu ajutorul robotului.

Dar pot fi date si pe razatoarea cu gauri mici.

Le-am stors bine si le-am lasat putin pe prosoape de bucatarie.

Am adaugat sare si patrungel si le-am amestecat.

Am format chiftelute de marime potrivita.

Am uns tava cu ulei si am asezat chiftelutele.

Am dat tava la cuptorul preincalzit la foc mediu si se lasa aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca nu sunteti amatori de ceapa, puteti sa renuntati la ea sau sa o caliti in prealabil. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate din linte rosie