Imi plac tare mult chiftelutele :D
Am tocat carnea de porc intr-un minut,gratie minunatei masini de tocat carne de la Naumann.Am curatat si am spalat ceapa,cartoful si cateii de usturoi si le-am taiat cuburi mai mari dupa care le-am tocat tot cu masina de tocat carne.In amestecul rezultat am adaugat o lingurita de ierburi aromate,sare si piper dupa gust,cele doua oua si pesmetul si am omogenizat bine compozitia. Acum,pentru ca masina este foarte desteapta si are un dispozitiv pentru chiftele,ar fi trebuit sa introduc din nou amestecul in masina de tocat si sa le formez cu ajutorul ei insa,pentru ca nu aveam asa multa compozitie,mi-am umezit mainile cu apa si am format chiftelele.
Le-am prajit circa 2 minute pe fiecare parte,in uleiul incins bine dupa care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am bagat in cuptorul incins la 180 grade C pentru 15 minute.De mai mult timp mi-am facut obiceiul de a coace chioftelele in cuptor pentru ca in acest mod nu vor mai absorbi asa multa grasime.Am servit chiftelele reci insa sunt foarte bune si calde.
Pofta buna!