Chiftelute de sezon cu carne de curcan si pui cu verdeturi

de Bya Ralu in Curcan, 4 Apr 2012 | 6617 vizualizari

 

M-am inspirat dupa Vladutz de la Neatza cu razvan si dani.mi-a placut mult reteta si am facut-o si eu dar cu mici schimbari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 200 g carne tocata de pui
  • 2 legaturi de ceapa
  • 3 fire de usturoi verde
  • 2 legaturi de marar
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 2 felii de paine
  • 100 g parmezan ras
  • sare,piper,busuioc,boia dulce,cimbru,rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de sezon cu carne de curcan si pui cu verdeturi:

Am dat pieptul de pui, usturoiul, ceapa si painea prin masina de tocat. Le-am amestecat impreuna cu carnea de curcan. Ouale se bat separat (ca sa iasa mai pufoase chiftelele) si se amesteca cu ingredientele. Se pune si mararul tocat marunt, parmezanul ras si se amesteca. Se adauga si condimentele. Se formeaza chiftelute si se pun intr-o tava peste hartia de copt si se lasa la cuptor 25 minute, se intorc de pe o parte pe alte.

Ce mi-a ramas le-am prajit in ceaun in ulei. Au iesit bune ambele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de sezon cu carne de curcan si pui cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida